Welkom

Houdt u niet van massatoerisme en wijkt u graag af van de gebaande paden? Dan is een bezoek aan Hongarije echt wat voor u. Het heuvelachtige, ongerepte landschap dat u hier vindt, leent zich perfect voor wandelaars en avonturiers. Rugzak op, wandelschoenen aan en gaan! Neem vooral rustig de tijd om dit land te ontdekken, want na elke heuvel en na elke bocht kunt u hier genieten van prachtige vergezichten en ademloze stiltes.

Ons vakantiehuis is gelegen in het heuveldorp Kutasó in het hart van Hongarije. Bij ons kunt u genieten van de ongerepte natuur, rust en ruimte. Zeer landelijk en vrij gelegen met rondom vrij uitzicht over glooiende heuvels. Liggend aan de voet van het Cserhát- en Mátragebergte is het de ideale uitvalsbasis voor mountainbiken, wandeltochten, nordicwalk tochten en andere uitstapjes. Maar wat u ook kunt doen is… helemaal niets.

“Als u even wilt ontsnappen aan de stress van het alledaagse leven, een avontuur wilt ervaren en een schitterend natuurgebied wilt ontdekken.”

Aan de overkant van het vakantiehuis begint het avontuur: heuvels en bossen met prachtige vergezichten. U stapt vanuit deur zo de heuvels in, een ongerept natuurgebied, grenzend aan de woning. Herten, reeën, vossen, roofvogels en prachtige vergezichten komt u zeker tegen. Het lijkt wel of de tijd hier heeft stilgestaan.

Hongarije heeft een heerlijk landklimaat. Vanaf maart tot eind oktober warme dagen en als het regent is dit hier nooit van lange duur. Uiteten en een terrasje pakken is nog relatief goedkoop en er zijn verschillende leuke restaurantjes in de omgeving te vinden. Eet u liever thuis, dan staat er altijd wat verse groenten in onze moestuin.

U bent van harte welkom bij ons en geniet net zoals wij van de schitterende omgeving.

Vriendelijke groeten, de Hongaartjes  

Natuurcamping Hongarije
Uitzicht in de omgeving.